Promenad till Lisa

Mellan landar här hemma för en liten slurk och tupplur för Astrid och göra oss redo för babysim. Varit på maxi och sen nån timme hemma hos Lisa. Suttit och snackat över en kopp kaffe sen har de fått leka och mysa med Astrid. Trevligt och det är super fint väder idag med. Astrid har nog aldrig varit så tyst och nöjd som påvägen dit, sitta helt upp med suffletten nere så hon kunde se allt. Så perfekt för att ta en promenad upp till dem. 


Men nu får jag sluta skriva här och börja göra oss redo. Måste gå snart ju. 

Myskväll.

Blev inget SM-guld för Brynäs igår, det var ju synd. Astrid var mycket besviken över detta och visade det genom att bajsa ner Brynäs bodyn hon hade på sig samt skötbordet. 


Tobbe kom hem efter förlusten och intog soffläge med middagen han köpte med från Royal. Sen var det att natta Astrid, se på Titanic som gällde. Ett glas vin och äta chips var tanken när Astrid hade somnat men hon somnade inte förens vid 9 tiden så blev inte av. Var inte sugen längre, filmen den slutade och sen la jag med telefonen läste på lite fakta om Titanic innan vi släckte ner och sov. 

Nu är klockan halv 6 på morgonen och jag sitter här med Astrid i knät. Har absolut inga tankar på att börja dagen än men hon har som precis somnat. Tobbe har med precis gått till jobbet så blir en dag utan han. Har inget mer planerat än babysim senare i eftermiddag. Men nu ska jag lägga ifrån mig Astrid och bädda ner mig för några timmars sömn till. 

🐯Astrid 6 dagar gammal.

🐯Första Brynäs matchen.

🐯Astrid 5,5 månad.

🐯Sista Brynäs matchen (för denna säsong.)

SM-Final

Sjunde och sista matchen i SM-finalen är igång och Brynäs leder med 1-0, men en period är kvar. Nervöst kan man lugnt säga! 


Jag och Astrid hängde med ner till Royal där Tobbe ser på matchen. Skulle säga hej och visa upp Astrid. Stannade även första perioden men kände sen att vi var tvungna att gå. Inte direkt tyst när det är Hockey och folk blev ju inte nyktrare heller för den delen, ingen miljö för Astrid.

Men det var trevligt att gå ner dit en stund, men skönt att vara hemma. Lugn och ro för mig och Astrid här i soffan. Hon äter/sover just nu. Blir en lugn kväll här annars, hoppas på vinst för Brynäs så Tobbe kommer hem med vår middag massa glad. Sen tänker jag mig lite chips och film efter matchen.