Kväll

Emil är ute med Fredde och så länge ska jag gå till Maxi och packa färdigt. Men först ska jag se på lite How I meet your mother. Sen efter det blir det nog att bädda ner mig i soffan och försöka sova, upp relativt tidigt imorgon. LÄNGTAR !! :)


Ej färdig

Tvätten är färdig, men där emot är inte disken det och inte heller packningen. Men det är inte så mycket mer som skall packas ner, handdukar och lite små saker som tandborstar, p-piller, mitt vatten och lite sådant. Så nu inväntar vi bara kvällen och natten så vi kan vakna upp imorgon bitti för att sticka på vår efterlängtade semester. Så länge ska jag spela på mobilen och kolla på Dhw. Blir kanske en tripp till Maxi sen för att köpa en drick yoghurt till resan imorgon... Kan riktigt se det framför mig jag, mitt där bak med Anton och Lukas bredvid mig och de kollar på mig sen helt plötsligt är den drickyoghurten slut. Kanske får köpa två..
Hörs sen :)


Tvättar

Godmorgon, är skit trött så här tidigt på dagen men det får man vara. Går väl över förhoppningsvis om en stund. Blir 3 tvättmaskiner idag och två av dem är redan igång. Funderar på att tvätta lite jackor idag också. Men får se sen när jag ska gå ner igen. Emil verkar vara pigg i alla fall, han står och diskar. Själv ska jag ligga här i soffan och glo lite i telefonen. Börja skriva en packningslista med kanske, så jag vet vad som ska packas och så vi inte glömmer något. Vi åker ju imorgon !!