Minigolf med Anton

Jag fick ingen sovmorgon till klockan 10 imorse, men däremot efter frukost och lek så somnade Astrid om lagom til klockan 10. Till den stora förvåningen sov hon sedan i 1,5 timme, här hade jag kunnat ta tillfället i akt och plugga men istället lade jag också mig och sov. Var trött så det var verkligen skönt. 
 
När Astrid nästan vaknat så ringer också Anton och frågar om han fick komma så efter kankse 10 minuter knackade han på dörren. Sprang han hit eller? Med brist att göra så gick vi ner till campingen och spelade lite mini golf. Astrid satt också snällt i vagnen under hela tiden så vi hade det kul. Hem, Anton och Astrid käkade lite sen lunch. Sen tog vi det lugnt och han fick lov att spela lite NHL innan han gick hem. 
 
Nu har vi precis ätit middag, Tobbe och Astrid är ute på en promenad just nu. Jag själv ska sätta mig och plugga. Ge mig på att skriva ett faktablad om någon form av hjälpmedel, tanken är permobil men får googla runt lite. Ska också passa på att skicka ett mail till nästa kurs lärare, stämma träff för att hämta lärobok och arbetsuppgifterna.
 
 

Kopia

Astrid somnade om imorse efter en stunds lek så hon och Tobbe gosade här i sängen så gick jag upp. Tänkte jag skulle passa på att pyssla lite medan jag fick tiden. Även om det hade varit skönt atg sova vidare så var det också skönt att utan stress eller annat runt om kring göra något kul. Fick mer tid ön trott för de sov ändå till klockan 10 och jag fick upp mellan 8 och halv 9 tiden.  


Kommer knappt ihåg vad vi gjort idag men Astrid har varit ganska trött så hon har sovit mycket. Har hunnit pysslat och ritat en del idag, inte riktigt färdig med det jag tänkt mig men har gott om tid på mig också att göra det färdigt så ingen stress.

Men annars har vi lekt, ätit hemma gjorda hamburgare. Astrid har fått bli badad två gången, i duschen och i vasken och sen nu ikväll tog vi oss en liten promenad. Astrid var jätte trött men ville ingenting och bara gnällde så tänkte hon kanske skulle somna i vagnen. Det gjorde hon självklart inte men det dröjde inte allt för länge efter vi kommit hem som hon somnade. Jag har sedan suttit större delen av kvällen med plugget, försöker bli färdig med denna kursen så snabbt som möjligt. Inte mycket kvar nu vilket är jätte skönt! Hoppas nästa kurs är lika lätt som denna har varit. 

Nu ska jag dock försöka sova om jag hinner det innan Astrid vaknar. Tobbe ska åter till jobbet imorgon så nu är det åter igen jag som tar nätterna. Undra om hon ger mig sovmorgon till klockan 10 imorgon som hon gav Tobbe idag? Inget jag räknar mer men man kan alltid hoppas.

De är så otroligt fina och jag älskar dem över allt annat. Se dem två tillsammans gör mig lyckligare än någonsin. ♡♡


Vaddå att de är lika varandra??? Ingen tvivel på vem som är fader här inte! Tycker Astrid är som en kopia av Tobbe.

Godmorgon

Hör hur regnet det faller ner här utanför sovrums fönstret så denna dagen kommer bestå av hemma mys. Hela familjen samlad till att bara vara och ta det lugnt. Jag tänkte i alla fall ta tillfället i akt när man inte har något bättre för sig och Tobbe dessutom är hemma att plugga samt pyssla lite. Varit så sugen på att pyssla ihop något nu några dagar så det skall jag göra! 


Astrid har vaknat några gånger i natt men jag har sluppit väcka Tobbe  utan han har hört henne och nattat om henne. Skönt att slippa lämna sängen och istället bara ligga och lyssna på dem. Men imorse när hon vaknade vi 6 så tog jag henne men hon somnade om lika snabbt igen och sovit till halv 8. Så nu har jag Astrid här bredvid i full fart, klättrar på Tobbe som försöker få en sista stund vila innan det är dags att stiga upp.