Bus eller Godis

Så då är denna dagen påväg mot sitt slut och jag är trött ! Men ska vara vaken en stund till i alla fall, klockan är ju bara 9. Men barnen sover i alla fall. Jag ska skriva detta blogg inlägg, ladda upp bilderna från när vi gick bus eller godis och sen ska jag läsa lite i min min bok, Oliver Twist. Vi åkte också till Markislagret innan idag för att kolla på den trollkaren, inte för att han var så bra. Sen köpte jag också djävulskhorn till mig som blinkar och en mask som Anton kunde ha på sig idag. Kollade också efter färgat papper. Tänkte vi kunde pysslat lite halloween saker. Men en sådant block med massa olika papper kostade 70kr så nej! Sen kollade jag på sådana stora papper men de hade inte det i svart färg så det blev inget. Får se vad vi ska hitta på istället. Bus eller Godis var ju ingen hit idag, var ju typ INGEN här om kring som hade något godis hemma. Så vi bestämde oss för att köra och knacka på Lotta, deras Farmor, Emil och Carro. Påväg till Lotta som vi körde till först blev vi stopade av Polisen. Med tanke på hur mammas bil ser ut blev vi en aning oroliga. Men det var bara körkort och allokol koll. Men korgen blev i alla fall mer fylld efter våra tripp till alla. Min ficka och plånbok blev extra fyllda och tung efter vi hade varit hos Carro. De fick lite godis av henne sen hela hennes skrammel samlig. Men vi hade kul och även jag var utklädd. Nu återstår bara att vi ska komma utklädda till Pappa imorgon sen är denna Halloween över.   
 
 
 
 

Vad händer nu då ?

Blev en liten spring tur innan Iman åkte tillbaka till Sölvesborg. Vi var inne på Lidl först och sedan Maxi och medans hon plockade på sig godis inne på maxi frågade jag henne när tåget gick. Det viste hon inte, jag var inte heller säker så gick in på skånetrafiken för att kolla. Tåg gick precis... Bussen går om 2 minuter, nu skyndar vi oss typ !! Men precis när vi kom ut från Maxi ser vi att bussen kör ifrån stationen. Jaha, nästa tåg går om en timme. Men sen kom jag på att det finns ju en busshållsplats vid Parisaren så vi sprang dit. Vi hade nog inte behövt springa så mycket och snabbt dit för vi kom en liten stund före bussen gjorde det. Men hon kom på den i alla fall och jag gick hem. Snackade också lite med Carro innan jag gick upp. Nu sitter jag och teroriserar Lisa, både på hennes mobil och hemtelefonen. Det är ingen som svarar. Fick ett sms av henne för en stund sedan om att det inte blir någon sova över med barnen. Så jag vill veta om jag ska gå bus eller godis med barnen i alla fall. Om jag kan ta med dem till Markislagret och se trollkaren som jag tänkt, se vad som händer egentligen. Men det är inte lätt för det är ingen som svarar ?!?

BLÄÄÄÄÄÄ

AHHHHH GUD !! Jag fattar inte skillnaden mellan analys och slutsats. Blir knäpp på detta arbetet !!! 
Om en stund rullar Iman in på tågstationen så jag får väl snart lägga detta åt sidan, fast jag typ inte kommit någonstans på denna timmen och gå och möta upp henne. Sen får jag fortsätta sen om det finns någon tid eller imorgon om det finns någon tid då också. Annars kommer jag väl få sitta hela lördag och söndag med detta. Eller så tar jag bara livet av mig så jag slipper göra detta arbete... om man bara kunde. (och jag ska fortsätta plugga nästa år??!?!?!?)
stuDYING