Gnäll

En ny vecka och den börjar med en massa regn. Även en gnällig bebis eller barn som Astrid är, en trött mamma vilket jag är, håll igång hela tiden och så mycket slapp i soffan som möjligt. Astrid har verkligen inte varit rolig de senaste dagarna, så mycket gnäll och skrik! Under förmiddagarna har jag verkligen varit super trött, knappt kunnat hålla ögonen öppna. Risken för att somna är dock 0%, Astrid kommer och tar en fingret och vill gå iväg hela tiden. Skulle man förmoda inte följa med står hon och skriker tills man gör det! 

Även nattningarna har varit väldigt påfrestande kan jag lova. Tar mig en timme att få Astrid att sova ungefär till natten och det resulterar i att jag själv är helt utmattad när man kommit ut ur hennes rum. Våra rutiner är verkligen inte bra så det behöver vi fixa. Envis liten dam som heller inte vill sova när det är dags! Däremot sover hon inte lika mycket i våran säng längre utan faktiskt sover i sin egen nästan hela natten och det är skönt. 

Annars idag har vi inte gjort mycket, varit ute en vända ner till Netto. Ätit mat, dansat, lekt och så avslutade vi Astrids dag med Bolibompa. Tobbe är inne och nattat henne nu och när han är färdig där ska vi ha lite film mys här i soffan. Vi båda är lediga fram till helgen så denna veckan ska vi bara hitta på en massa saker tillsammans. 

Fick föresten hem lite nya UV-kläder till Astrid idag. Gör oss redo inför sommaren! Mössan där emot var alldeles för lite, får hitta en annan till henne. 

På tal om sommaren har vi beslutat att hålla Astrid hemma under de 3 veckor som hennes dagis är stängt. Så våran familjer får räkna med att få ställa upp att ta Astrid de dagar vi jobbar. Men det gör väl de så gärna och vi är så tacksamma för att vi har en sån underbar familj som ställer upp!