Lugn men trött dag

Trots sömnbrist så har dagen rullat på ganska bra. Tålamodet var ju inte jätte stort imorse efter det att Astrid lek och ätit frukost, dags att vila. Få henne somna utan flaskan innebär en massa gråt och skrik!! Testade allt möjligt men fick ge mig till slut, var helt utmattad. Men hon fick bara 120 istället för 180 ersättning. 


Vi vilade sen tillsammans nån timme och sedan blev det mellanmål av banan pannkaka. Så mumsigt! 

Dagens besök fick vi utan av Fanny och Hailey. Kaffet blev nästintill orört men vi hann snacka om lite allt möjligt. Astrid hann leka och klänga en massa. Hailey var dock gnällig och trött men det visade sig att hon hade feber.

Annars har det inte hänt så mycket mer, vi vilade en timme efter en massa gråt och skrik igen. Sen blev det hemma gjorda hamburgare till middag, lite bus nu ikväll sen somnade Astrid. 

Jag och Tobbe har sen tittat på en film och lite av That 70th show. Hade nog kunnat sova ute på soffan i natt så trött man är. Men sängen är alltid skönast! Astrid vaknade med precis som vi skulle lägga oss, så här ligger jag med henne uppe på. Ska snart försöka lägga henne i sängen igen, sen hoppas vi på en natt där hon stannar där. Återstår att se, godnatt i alla fall. 

Tobbes födelsedags present kom idag med föresten. Den tyckte Astrid var jätte spännade och rolig!