Maxi, Sandra & Lisa

Hej!
 
Sitter för tillfället här i köket vid datorn inväntar att middagen skall bli färdig. Blir kött, potatis med gräddfil, gräslök ovh rödlök, ska bli massa gott synd de inte kommit nypotatis än. Har även skickat in första studie enheten samt att jag har Astrid vid tutten. 
 
Astrid sov hela förmiddagen så vi kom iväg mycket semare än tänkt,jag vill inte heller bråka med henne när hon sov så djupt. Men iväg kom vi i alla fall och vi promenerade upp till maxi för att handla till middagen. Gick sedan hem till Sandra för att lämna lite vanish till henne efter går dagens kaffe spill, stannade en stund och snackade. Astrid fick också två body, dock i större storlekar så dröjer nog några månader innan hon kan använda dem. 
 
Nästa stop var hemma hos Lisa för lite snack och ja, gjorde inte så möt där mer än att umgicks. Astrid har sovit mycket idag och gnällt när hon varit vaken. Vet inte riktigt vad det är med henne men det kan ju vara värmen eller något. Vi lyckades med en olycka idag igen, liksom den med kaffe koppen men denna gången var det min drick yoghurt, som stod öppen på bordet. Trillade ner i skötväskan, upp och ner så hennes extra kläder och jacka fick stanna kvar där och åka in i tvättmaskingen.
 
Men nu är faktisk middagen färdig! 

Får bjuda på en gammal bild nu när jag sitter vid datorn och skriver.