🌸🌸🌸Astrid🌸🌸🌸

🌸 1 månad

Tiden går snabbt och jag vill ju helst att mamma och pappa håller mig sittandes. Jag orkar själv inte hålla uppe min kropp men jag tränar för fullt! 

🌸 2 månader
Jag rör mig mer och mer, mina ben dem sprattlar hela tiden. Fick även visa upp alla mina nya trix då farmor fick passa mig några timmar.

🌸 3 månader
Jag har fått mig en disko lampa av mamma och pappa, jag älskar den! Jag tycker dock inte om vagnen, så ofta får mamma ta upp mig i bärselen. Mamma säger att det är tryggt i vagnen men jag föredrar massa närhet och möjligheten till att se hela världen.

🌸 4 månader
Hela min familj och närmaste släkt är samlad för att döpa mig. Fått en fin lång vit klänning och en riktig prinsess klänning. Dessutom lyckades jag kräka på mamma för första gången i ansiktet, fick ju inte smaka på tårtan som såg så god ut. Men jag har fått gröt och morots- potatispuré och det var också gott.

🌸 5 månader
Jag pratar för fulla livet men det är ingen som förstår jag vad jag säger. Jag vill så mycket men kan så lite. Men jag vänder mig faktiskt mellan mage och rygg. Mamma och pappa har också börjat ta med mig till en stor pool där jag badar tillsammans med andra bebisar och det tycker jag är kul. 

🌸 6 månader
Har det verkligen gott så här långt tid?Kändes som igår jag var så liten jag knappt orkade lyfta på huvudet. Men det har hänt så mycket och äntligen kan jag sitta upp utan att mamma och pappa ska hålla i mig. Min favorit sysselsättning är att äta på saker så som leksaker, möbler och även på familjen. Måste smaka på allt! 

Jag är fortfarande mamma och pappas bebis och har jag fortfarande mycket kvar jag måste lära mig! Krypa är mitt nästa mål, snart har listat ut knepet att ta mig framåt. Tills dess tickar tiden på och jag blir bara större och större, utvecklas för var dag. 

Tur jag har mamma som kan förmedla detta till er, precis på klockslaget då jag har funnits i denna värld i 6 månader. 01.44, den 11 november 2016 äntrade jag denna värld, kom till ett liv av så mycket kärlek och glädje. Jag älskar er mamma och pappa, som ni gör mig! 

🌸 Astrid L Holmquist