Lite nytt

Lite nya fina kläder till Astrid, nya BHar till mig och sen en cykel och barnsadel. Ska bli så skönt att kunna börja cykla med Astrid fram över, hon måste dock växa till sig lite och få i alla fall lite större huvud så vi kan hitta en hjälm som passar. Sen har vi ju ett dop framöver så då behövde Astrid så klart något fint. Fick dessutom dop presenten hem levererat idag och är super nöjd, en speciell och fin present! 


Sen fick det bli mat från Filles på hemvägen men det var minsann inte nån höjdare. Fel dressing och äckliga pommes, finns inget värre än när någon gör fel på ens mat. 

Till kvällen fick det bli en promenad och så stannade vi inom lekplatsen så att Astrid fick gunga lite. Super kul!! 


Idag fick jag sovmorgon igen, fast utav Tobbe som gick upp med Astrid efter hon hade vaknat vid 7 tiden. Skönt att få sova ut lite efter flera veckors med störd sömn. 


Sen blev det frukost, lek och nu precis har Astrid somnat i min famn. En stunds vila sen ska vi ut på en promenad, om vi nu inte bäddar ner med henne i vagnen så får hon sova där. Vi ska till maxi i alla fall och hämta ut några filmer jag beställt sen får vi se vart vi hamnar. Fint väder idag så då får man passa på att vara ute!