Dagens att göra

Idag har jag minsann att göra! Tills dess att Tobbe han slutar ikväll klockan 18.00 skall jag förutom att ta hand om Astrid också förbereda allt inför kvällens nyårs firande. Detta innebär att jag skall förbereda och tillaga en kalkon och allt det som skall serveras till det. Lägenheten skall städas och en tripp till Netto är ett måste innan dess.

Låter inte så mycket nu när man skrev det men det är massor! Har ju allt att göra på egen hand samtidigt som Astrid behöver sin uppmärksamhet. Förhoppningsvis är hon snäll idag och allt som skall göras går snabbt och felfritt förbi. En sak i taget men först och främst frukost till Astrid. 

Nyår firar vi här hemma för att det blir skönast så med Astrid. Tänkte dock inte så långt att det krävs mycket till förberedelser och med tanke på att Tobbe jobbar förmiddaghelg står jag med allt själv. Men till kvällen får vi Mamma, Jessica och även eventuellt Sandra och Albin. Vi ska äta god mat, efterrätt, bara ta det lugnt och ha mysigt, äta snacks och om önskas även spela lite sällskapsspel.