Tobbes födelsedag

Vi fick en jätte bra och rolig fredag och födelsedags firande för Tobbe tillsammans med Olof och Jocke. Även Olof fyller år nu i helgen så firade henne också i förväg. Tog tåget in till Kristianstad för att äta middag på Pinchos. Konceptet med en app-resturang passar inte direkt mig, maten var ingen höjdare, dyrt och man blev inte mätt. Mini hamburgaren, buffalowings och efterrätten var god men köttet till plankan var torr och överstekt, gick knappt tugga. Drinkarna var inte heller super bra, mest is kändes det som och den iskalla ölen var ju absolut inte 0-gradig. Dit lär man inte gå fler gånger i alla fall men nu har vi testat i alla fall.


Vi hann även med nån drink innan och efter på Bishops Arms sen åkte vi hem igen till Bromölla. Nästa stop blev Royal Thai för mer dricka, gott sällskap och bra musik. Stannade där tills klockan 2 på natten då det blev hemgång, snacka lite med Annika som var med Astrid under kvällen och sen var det läggdags. 

Tobbe födelsedag blev alltså lyckas och jag kände själv att jag behövde komma ut lite. Astrid hade det bra med Annika, hon hade varit snäll och inte bråkat en massa. Så det var skönt att slippa oroa sig över att hon skulle vara otröstlig där hemma.

När Astrid väl vaknade sen imorse var man ju själv inte pigg och på alert, varken jag eller Tobbe. Men vi fick bita ihop och hjälpas åt och det gick bra ändå. 

På eftermiddagen fick vi besök av Annika och Pontus en vända. Sen åt Astrid korvstroganoff till middag och ja, bilden här nedan sumerar ju detta ögonblicket.

Til kvällen fick vi även nöjet att passa Hailey medan Fanny skulle på kalas. Dock så tyckte Hailey inte att det var jätte kul att vara här, ledsen, saknade sin mamma och dessutom vill hon inte ta flaskan av varken mig eller Tobbe. Men somnade gjorde hon i Tobbes famn och sen fick Fanny hämta henne igen då det helt enkelt inte gick och hon behövde ju äta hon med. Men vi försökte, fick mysa lite och Astrid tyckte det var spännande att ha Hailey hos oss. Blir väl bättre sen när de små blivit lite äldre, Hailey ammar ju fortfarande också, inte träffat henne jätte mycket och dessutom var hon inte på hemma plan utan mamma så blev lite jobbigt för henne.