LångfredagHar 3 lediga påsk dagar denna helgen, Tobbe jobbar däremot förmiddag. Jag och Astrid skall i alla fall få ut det mesta av denna helgen och påskkärringar skall vi vara alla 3 dagar.

Gårdagen bjöds på ute lek på förmiddagen. När Tobbe kommit hem gjorde vi oss i ordning, helt plötsligt knackar det på dörren. Astrid sprang och öppnade och utanför stod en korg fylld med påskägg, klubbor, kinderägg, djur, badleksaker och i äggen fanns det ännu mer djur, stjärnor att sätta i taket och en påse kakor. Påsk harren som kommit och lämnat till Astrid så klart! 

Sen under eftermiddagen var vi hemma hos mamma som bjöd på lax middag. Astrid och sina kusiner fick varsitt påskägg, inget godis till Astrid så hon fick istället babblarna nallar, ett klädset och blåsbubblor. Barnen lekte, vi målade sen ägg allihopa innan middagen. Satt och hade det trevligt innan vi avrundade och åkte hem. Hade sedan en lugn kväll framför tv när Astrid sen hade somnat. 

Nu är vi inne på Påskafton och jag har nya äventyr planerade för mig och Astrid. Men nu ska jag plocka undan vår pannkaksfrukost.