Mitt 2018

Det har minst sagt varit ett händelsefyllt år. Men i år orkar jag inte göra ett sådant djup gående inlägg om året. Men jag skriver lite av det stora som har skett och så får ni en massa bilder. 

📚 Jag lade äntligen ner pennan och blev färdig utbildad undersköterska. Tog Januari till mitt sista ryck på en sista praktik sen var jag färdig! Efter att kämpat under mamma ledigheten med de sista kurserna av utbildningen.👩‍⚕️ Efter lite mer än 1 år var jag tillbaka på Lagunen, på min första dag fick jag ett vikariat. Kort efter var jag på arbetsintervju och blev erbjuden två jobb. Trots lite beslutsångest var det egentligen ett självklart val och jag blev fast anställd utav Bromölla Kommun på Lagunen Pärlan. 👰 Flera månader av detta året har gått åt till att planera vårt bröllop som ägde rum den 4 augusti. En fin sommardag möttes jag och Tobbe framme i Ivetofta kyrka och sa Ja till ett långt och lyckligt liv tillsammans. En helt fantastisk dag med familj och vänner fick vi. 🏖 Väskorna var packade och bara kort efter bröllopet åkte vi ner till Bulgarien i 2 veckor. Astrid fick så klart hänga på och vi hade det mysigt där nere, med sol, bad, god mat och dryck och en massa slappande. Härliga lediga tid tillsammans.


Nu väntas ett nytt år och planerna är få men vi hoppas kunna nyttja vår bröllops present på Bäckaskogs slott inom de första månaderna. 

I julklapp / födelsedags present fick jag biljetter till Phill Collins i Stockholm. Så jag och Tobbe ska åka upp dit för att kolla på detta. 

Nu avsluatar jag mitt år på jobbet sen nån sista timme med Tobbe. Imorgon börjar jag detta nya året med ännu ett pass på jobbet. Sen får vi se vad som mer 2019 har att erbjuda.