Djungeltema Aarons Dop


Mer än nöjd över hur Aarons dop mottagning blev. Spenderat många timmar på att fixa och dona, klippa och klistra för att få fram dekorationerna. Det var inte mycket i lokalen som faktiskt inte var på något sätt gjort utav mig. 

Det blev djungeltema, och detta kom jag då fram till när jag också kom på att spela "Snart är det jag som är Kung" från Lejonkungen i kyrkan. Spånade vidare på grönt/ lejon/ djungel/ safari tema och resultatet blev kanon! 


Min prins ♡ 


På borden fanns det utklippta löv utav filt duk, samt mindre i papper. Uppradat med djungeldjur och träd, leksaker i mitten. 






Dukat var där sedan med drickglas utav barnmatsburkar som var dekorerade med jute band, samt då ett sugrör. Servetterringar hade jag gjort utan toalettrullar, inlindade i jute snöre. Så klart gröna servetter för att följa temat. 

Vi körde med bordsplacering och tanken var att lappen skulle sitta på gaffeln. Men hjärtat var för liten för att trä på gaffeln, det gick i alla fall lika bra att lägga lappen på bordet också. 

De fyra små kusinerna fick också varsin kikare jag dekorerat efter vad de tycker om, Astrid fick tingeling på sin. Något de kunde underhållas med och passade till temat även detta. 


Present bordet blev dekorerat med en bild på Aaron, hans namn i guld tejp, löv och gröna pompoms. Skulle göra 18st sådana men tröttnade snabbt efter jag bara hade gjort 5 stycken. Samt att jag hade gjort bollar utan tyll. På kanten satt med tyll som också var dekorerat med djur med party hattar. 

I lokalen finns det även ett piano med överdrag. Det dekorerades med silhuetter av djur på kanten. Uppe på hade jag målat 4 st bilder med budskap som satte i guldramar och stod på löv. 


Aaron, på sidan av bordet där vi serverade. Uppe på la även en duk med motiv som passade temat. 


Lokalens "lilla altare" eller vad man ska kalla det, blev även detta prytt med löv.