Lättad eller besviken

Vi hoppades när vi gick igenom csk huvudentré imorse att inte behöva lämna förens bebis i magen var ute. Så blev inte fallet och 1 timme senare var vi påväg därifrån med bud att en igångsättning kommer inte ske förens om 1 vecka.  

Vet inte om jag ska vara glad över att få chansen att slippa en igångsättning, ge kroppen lite ytterligare tid. Eller ska man vara ledsen och besviken att behöva gå en vecka till när man redan är så himla trött på detta. Blandade känslor! 

Astrid lämnade vi iväg igår i fall det skulle ske idag och drömmen hade varit att vi alla skulle vara hemma igen tillsammans med bebis imorgon. Så blev det ju inte nu så direkt efter vi lämnat csk körde vi för att hämta hem henne från Annika. Återstår att se om hon får åka dit igen nästa måndag eller inte. 

Men några trappor ska jag inte springa i, inga fönster ska putsats, inga långa promenader ska jag ta. När kroppen är redo så är den och om den inte vill på egen hand så ligger jag om 1 vecka inlagd för då måste bebis komma ut på ett eller annat sätt. Fick en hinnsvepning idag så kanske det kan vara en liten hjälp på traven.