Astrid dag på dagis

Idag var det som sagt Astrids första riktiga dag på dagis och det fick precis som jag trott. Alltså jätte bra, hade inte varit några problem och de hade lekt för fyllt och hon hade även ätit jätte bra. Första gången hon åt soppa också för den delen, något vi aldrig äter här hemma. 


Där emot när det var dags att vila så hade Astrid blivit jätte arg. Hon ville inte alls och de försöka ett väldigt bra tag men till slut så ringde de mig. Så jag gick upp med vagnen för att hämta henne men när jag kom hade hon faktiskt somnat. Tog med henne hem i alla fall och för att vara första gången så bar vi absolut nöjda för hur det gick. 

De får sen ta nya tag med vilan imorgon. Det var ju väntar att hon skulle bli lite bråkig vid vilan. Men förhoppningsvis ska de nog hitta hennes knep till att somna. 

Sov sen i vagnen i 2 timmar så hon var väl utvilad när hon vakande, var ju helt slut när vi gick från dagis. En aning sur senare men det kan ha varit mycket för henne idag. Blev bättre efter ett tag i alla fall.