Pluggat på prov

Jag har varit så upptagen med att plugga på provet jag har på tisdag så det har inte funnits direkt någon tanke på att skriva här inne. Men jag tänkte jag passar på nu innan jag slutar skolan och ändå är för trött för att både skriva (för hand) och läsa mer idag. veckan har rullat på ganska snabbt och tröttsamt. Helt slut i huvudet och kroppen har jag varit på grund av detta provet. Känner mig fortfarande mycket osäker men det börjar komma sakta. Får väl se hur det går på tisdag. 
 
Annars denna veckan har jag för mesta dels enbart tagit det lugnt när jag kommit hem från skolan. Men var iväg på Hockey i ondags och såg Brynäs-Karlskrona. Förlust, dålig klack och bilkö är väl några ord som förklarar den kvällen bra. Sen igår kväll var jag faktiskt med Lisa och Carro. Var ett tag sedan sist men jag är helt död efter jag kommer hem från skolan. Men tänkte jag fick träffa dem i alla fall, trots att jag var trött igår. Så det var ju trevligt, blev det vanliga med kort spel hemma hos Lisa. 

Idag har jag inte haft jätte bra fokus på plugget. Börjar bli riktigt trött på psykiatrin just nu. Har även haft lite ont i huvudet så har haft svårt att koncentrera mig. Men nu i eftermiddags hade vi en avslappnings lektion, eller vad man ska kalla det. Där vi skulle sitta och blunda medan vår lärare beskriver en bild där vi skall fantisera attvi befinner oss i. Börjar med en trappa vi skall gå nedför, för varje utandetag man tar så tar man ett steg ned. Sen fortsatte bilden med en massa. Jag var trött och lite ont i huvudet. Så det tog inte lång tid för mig att koppla bort vår lärares snack och så slumrade jag till istället. Där emot inte kul att sätta sig och plugga igen efter det. Då var man ju ännu tröttare, men jag har sått ut och alldelse snart skall jag plocka ihop, samlas sedan åka hem.