Medan jag nattar

Verkar ta en väldans lång tid att natta Astrid ikväll. Vill inte alls och så fort hon är på väg att somna så vaknar hon. Testat lägga över henne i spjälsängen redan 2 gånger. Men hon somnar och kommer väl till ro någongång. Förhoppningsvis snart, jag är minsann trött nu efter varit vaken sen innan halv 7 imorse.


Men annars har det varit en lugn dag sedan vi kom hem från stan. Första tanken till dagens middag var att laga skinkstek och vi köpte typ allt till det också idag. Men blev att vi gjorde stuvade makaroner med stekt falukorv och bacon istället. Steken får nog vänta tills helgen helt enkelt. 

Ny dag och ny månad imorgon, har lite små saker planerade för mig och Astrid. Blir promenad, vika servetter, köpa tvättservetter, och snus, möjligvis på börja ett fotoprojekt. Men inget är som hugget i sten utan jag håller mina planer öppna. 

Förutom att köpa tvättservetter, använder dem till ganska mycket och de är slut. Används mest vid skötbordet, för bland annat torka kräk, tvätta rent mellan alla väck, torka när hon kissar ner hella skötbordet. Vi använde det till hennes bad också de första gångerna, inte nu längre dock. Till att torka och tvätta rent Astrids ögon som blir så kladdiga på grund av trånga tårkanaler. Listan är lång så måste köpa nya. Jag gör dock inte egna våtservetter av dem, funderade på om man skulle göra det innan Astrid kom. Men neeh, skippar det och fortsätter med ica basic våtservetter vid blöjbyten. 

Men nu verkar Astrid på riktigt somnat, bara ha över henne i spjälsängen också och sen är det min tur att somna. Men innan dess måste jag få väck Tobbe från min plats i sängen. Sa till han att han inte fick somna där och det har han självklart gjort. Får väl plats i kanten men jag tycker inte om att ligga så nära när man ska sova. Vi båda sover bäst med lite avstånd mellan oss, blir bara störd när man ligger in på varandra. Klart mysigt men få en bra natts sömn är viktigt! Mysa kan man göra tidigare på kvällen. Men nu börjar ögonen gå i kors, godnatt!