Barnens Gård

Dagens äventyr styrde bilen mot Barnens Gård och med oss fick vi pojkarna. Hela dagen gick åt där och vi hade det jätte roligt. Det har lekt en massa, vi har träffat och klappat djur, hoppat i hoppborg och studsmattor. Vi åkte hölass 2 gånger och träffade kossorna och så lite annat kul. 

Stället var inte jätte stort men absolut helt lagom. Det har verkligen varit jätte kul, 9,5 timmar utomhus och 2 av 3 barn somnade i bilen hem. 

Roligaste var väl ändå så klart vattenlandet för barnen men också för mig och Tobbe. Astrid började smått med den minsta rutschkanan. Sen blev det bara större och större och även om vi gjorde några voltar under vatten när vi åkte av badringen så var det hela tiden "åka igen" man hörde när man lyckats komma upp till ytan igen. Åkte även en lite större alldeles ensam och skulle åka på magen för det var ju jätte kul. Hon nådde botten vid slutet så det gick bra. Pojkarna var det svårt att hålla koll på, ena sekunden var de vid en rutschkana och vid nästa hade de gått vidare till nästa. Så jag hoppas och tror de också haft en jätte bra och rolig dag tillsammans med oss. Vi hade i alla fall inte haft lika roligt utan dem. 

Vi kommer absolut åka dit fler gånger!