Senaste

Dålig uppdatering här de senaste dagarna men inte haft tid eller orkat. Var i alla fall hemma hos mamma nästan hela dagen igår, min moster, kusin och hennes barn var på besök. Så vi samlades hemma hos mamma, Maria och så var även Lisa och barnen där. Bjöds på lax och fika så det var trevligt! 


Idag började dagen inte jätte bra, var massa trött då Astrid hållit mig vaken halva natten. Vaknat fler gånger nu de senaste nötterna, gallskriker och kan bara bli tröstas med tutten, vägrar släppa tutten också dessutom. I natt var det nog hennes största dröm att få sova med den hela natten men jag envisades om att hon skulle sova i sin säng. 

Annars så har vi Pontus här under dagen. Kom i förmiddags efter sin första match nu under ifö cup. Tog sedan en lunch på Böckmans innan vi tog oss ner till fotboll planerna och tittade på den andra matchen som de tyvärr förlorade. Nu är vi hemma igen, blir lugn dag resten av dagen, håller på med tvätten här idag också. Ska även första med lite plugg idag också men blir nog ikväll i så fall.