Bebismys

Dagens började med frukost och bebis mys hemma hos Sara med även Fanny. Mycket mysigt och trevligt! Astrid gav alla världens suraste blick och har fortsatt med det hela dagen idag! Men annars har hon varit på gott humör och Saras lille tös som är en vecka äldre än Astrid var väldigt spännande. Ville gärna klättra och känna. Sen alltid kul att se lilla Hailey, hon växer minsann på!


Gick sedan hem och hit kom även mamma, vi snackade lite och hon fick lov att gosa med Astrid. Innan hon körde igen för att sedan komma tillbaka nån timme senare. Vi packade ihop och åkte in till stan för att gå på kundkväll på babyproffsen. Innan dess blev det dock en vända inom skopunkten för inhandlingtill mig. Blev två nya, ett par vita och ett par svarta så jag har lite valmöjligheter. 

Inne på babyproffsen var det alldeles för mycket folk!!! Människor, bebisar, barn, barnvagnar, babyskydd, helt proppfullt i hela affären. Gick knappt titta på någonting så där stannade vi inte länge. Betalar hellre full pris än att gå där inne med så mycket folk. Men hann ta en snabb titt på en tänkbar nästa bilbarnstol, inte dags än men om nån månad så blir det aktuellt. 

Inom maxi och sen hör hemma har jag nattat Astrid och så tittar vi på Dödsstraffets offer. Har ni tips på dokumentärer får ni gärna skriva! Vi är intresserad av allt möjligt.