Bröllops lokal

Bjuder på lite bröllops bilder, fokuserar på lite av det man pysslat ihop och dekorationen kring lokalen. 

Kyrkan valde vi att inte dekorera, är fin som den är. Men en korg fyllda med servetter, "för dina lyckliga tårar" fanns för våra gäster innan vigseln. Efter vigseln stod mina tärnor med en varsin hink där gäster kunde ta lite ris och kosta på oss. 


Med hjälp av Jocke fick vi ihop denna skylt. Han snickrade ihop och jag målade. Kul detalj med citroner i hinken, samt komplettera med björkris. Stod in till vägen där man körde in till lokalen. 

Björkris & solrosor fick pryda utanför lokalen. Självklart en röd tråd med vårt tema av gult.

Enkel, stilren och perfekt placeringstavla. Vi gjorde den tillsammans jag och Tobbe en kväll nu i somras. Överens om vart alla skulle sitta var vi. 

Gult är fult! Ja det kan man väl hålla med om i en viss grad och hela tiden tänkte jag att det får ju inte bli för mycket gul. Men jag är super nöjd med våran dekoration och dukning. Gula hjärtan på var plats, murgröna och ljusslingor sen nån liten detalj av små solrosor. 

Stolarna var klädda med egen gjorda stolöverdrag jag klippt ut från lakan. Sedan då gula rosetter som toppen på i:et. 

Bakom mig och Tobbe hängde en backdrop ljusslinga. Dekorerades även med en rockring klädd i murgröna samt då med våra namn. 

Många, stora fönster så dessa fick vita gardiner med knutna murgröna runt. Sen lite ballonger runt om på väggen. 

Själv klart super nöjd av de korthållare jag gjorde. Klädnypor, barnmatsbruks lock, lite färg och ståltråd. Tog sin lilla stund att göra runt 50 sådana men de blev bra! 

Korten beställde jag så att de hade samma tema som inbjudningskorten. Skrev enbart i namnen på dem.