Kallt!

Idag är det en sådan dag då man inte borde lämna hemmet. Fy fasen vad kallt det är! Men idag var ingen dag att stanna hemma utan Astrid fick följa med Lisa hem medan jag drog på medicin utbildning. Fick ju lov att cykla och hämta henne sen och den tur upp dit var lidande. 
Vidare till maxi för lite shopping och så tog vi oss vidare hem till mamma. Var ett tag sedan vi var där och hälsade på och där hemma hade vi inget som väntade oss. Astrid var dock jätte taskig mot katten, tog tag i den och drog. Katten blev så rädd att den kissade på sig. En andra gång drog hon ner den från bordet. 

Hem åt igen i 8 minus grader, frös ihjäl! Men Astrid somnade gott i vagnen och sover fortfarande. Jag själv ligger också nerbäddad i sängen och tittar på serier. Väntar in att Astrid ska vakna eller också att Tobbe ska komma hem från jobbet. 

Det är vid sådana här kalla dagar som man ifrågesätter det beslut jag tog om att en åkpåse till vagnen bara skulle vara besvärligt och inte behövdes. Men en varm overall och ner bäddad med filt så höll hon sig varm trots allt.