"Ska bara blunda lite till"

Astrid kom in till sängen, hade med sig sin kudde och bamse så slängde upp de alla bredvid mig. Tänkte "det är lugnt vi har nån timme till att sova innan vi ska upp". Jo visst, kollade på klockan och alarmet skulle ringa en kvart senare. Hela dagen var förstörd där tänkte ju jag där efter. Men sen kom vi upp, åt frukost sen ville Astrid dansa till musik så det livade upp morgonen så redan där blev dagen mycket bättre. Hon spenderar den på dagis, jag på jobbet och Tobbe ligger hemma och sover. 

Annars händer det inte så mycket för tillfället. Dagarna går förbi rätt så snabbt men till helgen har vi lite äventyr inplanerade i Malmö. Ska bli skönt och kul att komma iväg över en helg. 

Igår kom det snö men jag var så säker på att den kommer vara försvunnen innan jag kommit hem idag och jobbade dessutom kvällen igår. Så trots jag snsrt skulle bege mig mot jobbet så hann vi ut en kort stund i snön igår med pulkan. Så viktigt! Vi har inte hunnit ut de andra gångerna vi faktiskt haft snö denna vinter så kul vi kunde vara ute en stund igår. För här sitter jag på min rast, slutar på ca 1 timme men det är inte mycket av gårdagens snö som ligger kvar. 

Dock lite för stor för pulkan men det gick utmärkt ändå!