Hämtat hem Astrid

Inte den bästa natten, tittat på klockan var varannan timme och bara snurrat runt. Tobbe tog sen en låång sovmorgon ända till kl.11 och jag bara lade där i sängen lyssnad på när han sov och snarkade. Väntade på att han skulle vakna och när han väl gjort det var första frågan, ska vi hämta hem Astrid idag eller imorgon. Lite velade fram och tillbaka bestämde vi oss för att köra och hämta henne idag. 

Må vara lugnare utan henne men inte alls lika roligt. Bara väldigt tyst och tomt, saknade henne helt enkelt. Tradig väg att köra men väl framme blev det lite fika och sen tradig väg hem igen. Astrid hade i alla fall haft det bra hos farmor och Ola. Svängde inom maxi för att handla hem en grillad kycklig, hade ju inte förberett någon middag så det dög prefekt en dag som denna. Sen har vi bara myst ikväll men nu sover Astrid, Brynäs spelar en period till och sen blir det väl nån film eller serie innan vi också kryper till sängs. 

Det känns bättre idag i alla fall, rätt trött men har inte den smärtan i kroppen i alla fall. Till och från huvudvärk och fortfarande snorig men det går förhoppningsvis åt rätt håll.