familia

Hela helgen har bestått av att träffa alla i familjen på båda av min och Tobbes sida. Började i lördags då Annika fyllde år och la familia samlades för att fira henne. Astrids kusiner tillsammans och de sprang runt ute och hade det jätte kul med varandra. God mat och vi hade det bara allmänt trevligt och roligt. Blev 2 öl för min del innan vi tog kväll och körde hem för att överlåta resten av festligheterna till de andra. En perfekt solig dag för firande av min underbara svärmor och Astrids farmor!  

Idag tog vi an min familj för att fira Lukas som fyllt 9 år. Astrid må kalla han Anton och vägrar något annat har haft fullt upp med att leka med honom nu under eftermiddagen. Pratat om honom hela dagen och ville åka dit redan 8 imorse. De bjöd på middag och fika, mycket snack runt köks bordet medan barnen lekt. 

Så himla härligt att se dessa barnen leka tillsammans! Höjd punkten av helgen är självklart att fira de som fyllt år men blir en guld kant att se Astrid ha så himla roligt! Vi blir så oviktiga när Astrid är med sina kusiner, hon är för upptagen för att se eller höra oss.