Simhallen

Länge sedan sist, men idag har varken sjukdom eller jobb hindrat oss att gå till simhallen, tillsammans då med Sandra och Albin. Var mysigt och kul, full fart på Astrid hela tiden! Hon är i alla fall inte rädd för vatten eller komma under vatten heller för den delen. Vi får väl skärpa till oss lite och börja gå dit oftare. Vi kanske kan få sällskap nån gång av någon av hennes kusiner. 

Annars är det skönt med en ledig dag tillsammans hela familjen. Vi har hunnit med en vända till Eko för fars dag shopping och lunch. 2 korvar, 2 pommes, 4 hamburgare, 1 sugrörsdricka & 1 läsk, billig lunch för under 100 lappen. 

Imorgon väntar ännu en ledig dag och än så länge står det på schemat att tömma diskmaskinen, fixa cykeln och bakad potatis till middag. Men något mer roligare borde jag och Astrid också komma på att göra. 

Nu ikväll blir det bara slapp med Tobbe, vi startade Lost. Serien där alla dör i första avsnitt men ändå varar i 8 säsonger. Lite hokus pokus på en mystisk ö med personer med diverse problem.