Kalas

Söndag kväll och jag ligger nerbäddad i sängen. Tobbe är på jobbet och Astrid sover, så jag njuter av ensamheten med serier och knäckebröd. 

Idag har vi varit på kalas för Lukas som fyller 8 år nu på tisdag. Jag hade gjort ett godis kort till honom som uppskattades. Sen även två tröjor i födelsedags present. Där bjud dem på kyckling sallad och så tårta. Astrid fick ju tyvärr inte smaka tårtan men som hon ville det. Stod och tiggde hos Lukas som en liten hundvalp! Men det var trevligt och Astrid hade det jätte kul. 

Trött var hon ikväll men hon sov inte så jätte länge under vilan, sen blev det väl kanske lite mycket intryck på kalaset. Hon brände sig även på sina små fingrar när vi var hemma. Satte henne i vasken på toaletten och lät henne borsta tänderna själv. Vi har även sådana spotlights där vid som blev en aning varma. Hon satte fingrarna där på men efter sköljt dem under kallvatten och smörjt in dem så såg det bra ut. Hon fick en rodnad men inte något brännmärke, sen får jag se hur det ser ut imorgon. Men klart det gjorde ont och svider en bra tag efter åt så hon var ganska ledsen. Mammas lilla hjärta ♡ Jag tänkte ju inte alls på de lamporna, men nu har man lärt sig det.