Kalas hos Pappa

Hemma och har landat i soffan, varit igång hela dagen så nu ska man minsann inte göra mer idag! Vi var i förmiddags hemma hos mamma och hälsade på, jag skulle handla på maxi så passade på när man ändå var där. Astrid hade det kul, katten kanske lite mindre som inte fick vara i fred. 

Hemåt igen vid lunch då vi båda två passade på att vila. Sen blev inte mycket gjort förutom middag och så gjorde jag bannanvåfflor till Astrid. 

Sen har det blivit några timmar hemma hos pappa som idag fyller år. Vi alla syskon var dessutom samlad, vilket aldrig händer i stort sett. Rensade upp lite i hans garderob, fick själv med mig hem en darttavla samt en korg. Självklart fick även pappa något av oss, blev en gul slips som han kan ha i sommar på Bröllopet. 

Han var lite trött men vi hann med att prata, Astrid fick sitta hos han en stund och så bjöds det på fika. Astrid fick bananvåfflor och jordgubbar, klart hon med ska ha något gott när man är hos morfar. Full fart på henne hela tiden så kul, hon är inte alls lika reserverad mot pappas rullstol längre som hon varit tidigare. Vi försöker ju gå dit så ofta som möjligt så hon får någon kontakt med honom.