Sjuk helg

 
 
Min lediga helg blev en sjuk helg, tråkigt men ändå väntat. Biverkningarna efter 18-månaders sprutan skulle komma 7-10 dagar efter och det var ju till denna helgen. Hade trots det många planer på att hinna med en massa bröllops pyssel. Blev så klart inte gjort utan igår stannade vi inne hela dagen, Astrid var på mig hela dagen och gosade samt vilade nog 4-5 gånger totalt under dagen. Jobbigt att ha feber. 
 
Idag mår hon som väl bättre men vi har tagit det ganska lugnt idag ändå, lite återhämtning från igår. Men vi tog en tripp till maxi med mamma för hade stort behov av att handla hem saker till Astrid. Sen vilade vi tillsammans idag i runt 2 timmar. Har sedan under eftermiddagen passat på att försöka göra lite bröllops pyssel. Samt att vi åt tacos innan Tobbe skulle till jobbet, vi följde honom dit och gick inom netto på vägen. Köpte med oss hem melon som vi smaskar på nu medan vi tittar på Bolibompa. 
 
Så nu är min lediga helg snart slut och imorgon blir det jobb och dagis. Efter jobbet ska vi vidare till kyrkan för möte med prästen, spännande!