Familjen samlad

Astrid kom hem glad och snäll i alla fall i våra tankar, i verkligheten bara skrek hon och var super ledsen. Lunchen fick bli en flaska ersättning då inget annat dög och efter om och men så lyckades vi få henne sova. Hon hade varit vaken en tag under natten hos Lisa så hon tog väl igen lite sömn och sov nästan i 3 timmar. För att sedan vakna upp och fortsätta vara ledsen och skrika. Så tråkigt när hon är så här, hon verkar vara relativt lugn, nöjd och glad så länge vi inte är hemma! Här hemma är det inte många glada minner. Men med förkylning och troligtvis tandsprikning så får man göra det bästa och finnas där för henne. 

Annars hade hon haft det bra hos Lisa, lekt för fullt med sina kusiner och det verkade inte varit några problem. Hostat en del under natten och så då varit uppe och lekt ett bra tag innan hon lagt sig igen för att sova. 

Tog en tripp ut med mamma en stund idag under eftermiddagen. Tog också en vända på maxi. Här hemma åt vi sedan middag, Astrid fortsatte gnälla men blev lite gladare och fick ett bad sen lekte vi tills det var dags för henne att sova. 

Jag och Tobbe sitter nu framför Beck. Förhoppningsvis får vi en lugn kväll och att Astrid kan få sova några timmar, helst hela natten.