Besökare

Idag har vi haft fullt upp och träffat en massa människor. Började med att Maria kom till Bromölla och vi tillsammans gick bort till farmor för att hälsa på. Hon hade däremot precis lagt sig och vila, var trött så vi stannade inte länge. Gick även upp till avdelningen där jag jobbade, tänkte damerna kunde få hälsa på Astrid. Vilket verkligen såg ut att vara uppskattat och Astrid tyckte också det var kul.

Vi gick hem igen och Astrid fick lunch och lade sig för att vila. Maria stannade nån timme till sedan fick vi även besök utav Fanny, Freddy och Hailey. Lite kaffe, snack och så fick barnen leka av sig, hem fick dem också med sig Tobbes högtalare som stått och dammat nere i förrådet. Samt bokhyllan vi hade inne på Astrids rum. 

Även mamma kom en vända, skickat henne till att köpa kompost galler till oss att ha vid ytterdörren. Kunna ha dem öppen nu när värmen kommer utan att Astrid springer ut kan ju vara skönt. 

Tacos till middag, gnällig Astrid med tandsprickning, slängt pappers insamlingen, kartongen som sängen levererades i, dammsugit, kollar på Bolibompa och nattat Astrid. Tog lååång tid för henne att komma till ro ikväll så när hon väl somnat var jag själv jätte trött så sedan dess bara legat här i sängen och inte gjort någonting.