Ledig dag

Så underbart skönt det kan vara med lediga dagar, det vill säga om man har något att göra. Hela morgonen satt jag och Astrid och ugglade. Visste inte vad vi skulle göra, fint väder ute så då får man passa på att vara ute. Vad vi skulle göra hade jag däremot ingen aning om så det blev bara att vi cyklade runt kring Bromölla i nästan 1 timme. Var även uppe en vända till kyrkogården, annars gled vi bara runt.
 
Hem, äta lunch, vila middag sen fick vi besök utan Sandra, Fanny och Hailey. Lite lek här nedanför, bjöd på en kopp kaffe och barnen de passade på att leka. Efter de gått så tog vi oss en promenad upp till maxi, lite shopping av främst en ny resväska och glass. Hem och äta middag sen ut på en cykeltur hem till Jocke. Frågade han häromdagen om han inte kunde snickra ihop en sak till oss vilket han gjort, super snällt! Astrid passade också på att klappa på Dogge och åka åkgräsklippare med Tobbe. 
 
Men nu väntar snart sängen för min del. Imorgon blir det 18-månaders sprutan för Astrid. Sedan går jag på ett jobb helg.