Tärnklänningar

Astrid har inte varit lika gnällig idag än vad hon varit sen senaste veckan, skönt! Men än ligger det fortfarande i men det går väl över nån gång. Idag har vi i alla fall vecko handlat sen fick det bli en promenad så att Astrid kunde sova i vagnen. 1,5 timme senare och vi hade mött upp Maria på tågstationen samt kommit hem till Lisa. 

De ville kolla lite på tärnklänningar tillsammans så jag fick ju sitta med så att det inte väljer världens fulaste. Några månader till men de hittade en eventuell klänning. Vårt färgtema gör det verkligen inte lätt men det kommer säkert bli jätte bra. Blir nog lättare när vår/ sommar kollektionerna kommer ut. 

Skulle ringt och bokat lokalen idag men det får göras imorgon istället. Fick ta ett tag med städningen istället i alla fall på golven. Men nu sover Astrid och jag och Tobbe ska om en stund äta lite räkmackor, slänga oss i soffan och bara titta på något. 

Har ingen bild att bjuda på men jag har en screen foto på vår bästa spellista, den till Bröllopet. Snacka om att den behövs både tid och kärlek för än så länge finns bara dessa 4 låtar med.