Dopduva 🕊


Idag tog vi oss en promenad till kyrkan för att ta emot Astrids dopduva. Självklart värt det trots Astrid tyckte det var jätte tråkigt där, blev jätte rastlös och när hon inte fick som hon ville skulle hon istället börja skrika. Men hon fick träffa Sandra, Albin, Fanny och Hailey så det var ju alltid trevligt. Sen när vi tagit emot duvan fick Astrid lov att dansa lite längst fram medan församlingen sjöng. 

Hem efter det, tog en vila och åt lunch. Drog sedan ut igen en vända bort till maxi. Astrid vaknade upp snorig igår och det har ännu inte blivit bättre. Behöver köpa hem lite fliter och saltlösning. Tog även en sväng inom Lisa medan vi var på det hållet. 

När vi var hemma igen var tanken middag men Astrid ville inte äta det minsta. Fick lite Alvedon istället och efter nån timme lyckades jag få i henne en smörgås. Så myste vi inne på hennes rum framför en film. 

Imorgon får vi ta en dag hemma, har ränt runt hela helgen med Astrid. Kan behöva lite lugn och ro så förkylningen inte blir värre. Än är det bara natten som är jobbig, den förra fick hon spendera i vår säng hängandes på mig. I natt hoppas vi på att hon i alla fall stannar i sin egen halva natten.

Minns dopdagen som igår, så fin dopcermoni och mottagning vår älskade lilla flicka fick.