Dopduva 🕊


Idag tog vi oss en promenad till kyrkan för att ta emot Astrids dopduva. SjĂ€lvklart vĂ€rt det trots Astrid tyckte det var jĂ€tte trĂ„kigt dĂ€r, blev jĂ€tte rastlös och nĂ€r hon inte fick som hon ville skulle hon istĂ€llet börja skrika. Men hon fick trĂ€ffa Sandra, Albin, Fanny och Hailey sĂ„ det var ju alltid trevligt. Sen nĂ€r vi tagit emot duvan fick Astrid lov att dansa lite lĂ€ngst fram medan församlingen sjöng. 

Hem efter det, tog en vila och Ă„t lunch. Drog sedan ut igen en vĂ€nda bort till maxi. Astrid vaknade upp snorig igĂ„r och det har Ă€nnu inte blivit bĂ€ttre. Behöver köpa hem lite fliter och saltlösning. Tog Ă€ven en svĂ€ng inom Lisa medan vi var pĂ„ det hĂ„llet. 

NĂ€r vi var hemma igen var tanken middag men Astrid ville inte Ă€ta det minsta. Fick lite Alvedon istĂ€llet och efter nĂ„n timme lyckades jag fĂ„ i henne en smörgĂ„s. SĂ„ myste vi inne pĂ„ hennes rum framför en film. 

Imorgon fĂ„r vi ta en dag hemma, har rĂ€nt runt hela helgen med Astrid. Kan behöva lite lugn och ro sĂ„ förkylningen inte blir vĂ€rre. Än Ă€r det bara natten som Ă€r jobbig, den förra fick hon spendera i vĂ„r sĂ€ng hĂ€ngandes pĂ„ mig. I natt hoppas vi pĂ„ att hon i alla fall stannar i sin egen halva natten.

Minns dopdagen som igĂ„r, sĂ„ fin dopcermoni och mottagning vĂ„r Ă€lskade lilla flicka fick.