Dagen i bild

💦 Vi började dagen med en dusch tillsammans, jag och Astrid. 


🚗 Vi var sedan ute och körde kring kransbyarna tillsammans med Jessica. Då även Astrid fick passa på att leka lite i snön när vi var i Nymölla. 


☃️ Där hemma åt vi lunch och så fick Astrid vila middag medan jag slängde mig i soffan framför serie. Tog sedan nya tog gick ut och sade Hej till Tobbe på jobbet och tog en sväng i pulkan i parken. 


🛒 Vi bytte pulkan med vagnen och tog en sväng inom netto för att handla dagens middag. Upp och laga mat för att sedan packa på oss igen, glömde dillen. 

🍽 Middagen var klart godkänd av Astrid som åt upp sin portion super snabbt. Ingen mat ro för mig sen men Astrid var så snäll och hjälpte mig att äta. 💤 Lek här hemma tills Tobbe kom hem och fortsatt tills Astrid skulle sova. Hon sov bra knappt en timme sen har hon bara gråtit, somnat, gråtit och somnat flera gånger om då de båda bara vara knappt en stund innan den andra tar över.

🤧 Astrid vaknade snorig imorse men inte direkt sjuk, varit pigg hela dagen men vi får väl se om det bryter ut något mer.

👨‍👩‍👧 Själv vill hon inte vara så vi ligger alla här i sängen nu. Tobbe tittar på film på Ipaden. Astrid sover och snarkar medan jag sysselsätter mig med telefonen. 

🌗 Nätterna har varit jobbiga i över en vecka nu så förväntar mig inget annat än att denna kommer vara något bättre.

🕊 Imorgon hoppas vi Astrid inte blivit alldeles sjuk, lite snor skadar inte men feber eller annat önskas hålla borta. Vi har en tripp till kyrkan imorgon på förmiddagen som väntar oss.