Bra & Dåligt

Idag har det varit en sån dag där det både varit upp och nedgångar. Efter frukosten imorse skulle jag och Astrid ut på en promenad, då även lämna Tobbes matlåda. Efter all jobb med att få på Astrid alla sina ytterkläder så passade hon på att bajsa medan jag själv skulle på med mina egna. Av med allt igen och det med en massa protester. Astrid skulle få lov att gå ner så lastade jag vagnen med sopor och källsorteringen av glrmesta dels tidningar. Innan vi kommit ner lyckades detta trilla av vagnen 4 gånger! Samtidigt som jag samlade ihop allt så stod ju inte Astrid snällt bredvid utan hon ville så gärna gå åt andra hållet. Gick ner och lämnade matlådan till Tobbe sen började det regna så vi fick gå hem igen. 

Ringde och pratade med BVC för att förnya Astrids recept på Movicol. Fick även en läkartid bokad nästa vecka så nu ska vi äntligen försöka komma fram till vad hennes hårda mage beror på. 

Vi träffade Sandra och Albin, tog en lunch på Böckmans medan barnen de lekte för fullt. Var ett tag sedan vi sågs så vi hade mycket att ta igen, trevligt! Dock sjukt jobbigt att sitta på Böckmans när man är sjukt sugen på en semla. 

Här hemma har Astrid varit lite av gnällis nu till eftermiddagen. Man tröttnar snabbt på att höra gnällande när man dessutom står med maten som skulle tillagas.

Vi fick även ett bakslag på bröllops planeringen idag, något som jag trodde mer eller mindre var klappat och klart sedan Oktober/ september vissade sig inte vara det och nu inte längre möjligt. Back upp plan har vi inte så nu behöver vi slå våra kloka huvud ihop och försöka komma på något bra. Fruktansvärt irriterande när man så gått som planerat allt runt just detta. 

Maten var ingen höjdare! Vi testade på att göra vitkålsgratäng och kan ju sägs att mer än halva formen hamnade i sopporna. Egtermatem tvättade jag av Astrid och borstade henne tänder. Skulle byta henne blöja så tar av den gamla, ställde mig upp  för att ta salvan och då smiter hon. Kommer tillbaka med blöta fötter och självklart har hon lyckats kissa under dessa kanske 30 sekunderna. 

Nu är man så färdig med denna dagen och vill bara trycka i mig en massa chips, dipp och en jätte stor semla! Men icke... 

Fick föresten också hem en jätte fin bukett av Blommor av Svärmor. Så underbart och snällt av henne, värmer i hjärtat. Hon gratulerade till min examen.