Premiär i simhallen

Idag efter vila och lunch packade vi ihop oss och cyklade till simhallen. Familje utflykt och Astrids första tur dit, vi hade super mysigt och kul. 


Vi gick i tankarna i somras om vi skulle fortsätta på babysimet eller om vi skulle hoppa över det. Vi älskade babysimet tyckte det var så kul men vi saknade att kunna vara i tillsammans. Vi bestämde oss för att inte fortsätta och tänkte vi kunde ge Astrid vattenvana på egen hand genom att gå till simhallen. Vi kan inte ge henne all de färdigheter som babysim kan ge men det är inte heller några färdigheter som hon i längden kommer gå miste om. För när det väl är dags så är simskola något som vi prioriterar högt att Astrid ska gå på. 

Tills dess får vi ta några vändor till simhallen för att plaska, busa och bara ha en mysig stund tillsammans. 

Ångrar absolut inte att vi gick på babysim, helt fantastiskt och vi lärde oss mycket! Mycket information men också att känna den tryggheten med att vara i vatten med Astrid. 

Hon fick föresten ett par nya badbyxor idag, inte lika söta som henne gamla, de gula. Men dessa funkar också jätte bra och hon är ju trots allt söt i allt!