Nya overaller

Då är helgen kommen och vi har inte direkt något planerat. Men vi håller oss sysselsatta så idag efter förmiddagsvilan så kom Jessica hit för att ta med oss hem till hennes moster. Blev en promenad upp dit och där en kopp kaffe och kaka. Det var trevligt och kul att få ett ansikte till namnet. 


Väl hemma igen så fick Astrid lunch gör att sedan vila eftermiddag. Tanken var att plugga medan hon vilade men hon ville inte sova i sin säng. Lade henne i soffan men hann bara starta upp och läsa igenom innan hon vaknade igen. Hon hade kunnat somna om men hon såg datorn och blev alldeles för nyfiken för det. 

Vi var också varit en vända bort till maxi för att hämta tomt två paket och handla till middagen. Astrids har gått en ny softshelloverall och en jumpsuit. 

Middagen är nu nere, Tobbe är hemma och nu inväntar man att Astrid hon ska få en flaska välling för att sedan nana. Jag ska gå plugga. Sen får det bli en stunds umgänge med Tobbe framför tv innan det är dags att sova. 

Vi hsr gjort stora framsteg i dag föresten, inte fått en endaste flaska ersättning. Till och med somnat utan. Duktig flicka!