Mormor, moster & kissen

Även denna dagen bestod av att träffa familjemedlemmar, jag och Astrid cyklade upp till mamma och Maria under förmiddagen. Där snodde vi i oss lite mellanmål som knappt gick ner hos Astrid, hon var alldeles för nyfiken på vad katten gjorde. Men hon hann med att leka lite med den också innan vi cyklade hem igen. 


Här hemma skulle Astrid få lunch men hon var så trött så det gick inte ner många skedar. Lilla vännen orkade knappt hålla sig sittandes upp när vi cyklade hem utan lutade huvudet mot min rygg. Men vi vilade sen tillsammans hon och jag i soffan. 

Mellanmål, lek, middag, lek och liten sagostund sen lade jag Astrid till säng en stund efter klocka 7. Sen dess har jag fokuserar på plugget, färdigt ställt och skickat in studieenhet 3 och 4. Gjort klart informations delen till studieenhet 5, behöver bara bild/film på när jag borstar någons tänder också. Har även på börjat och nästan gjort klart studieenhet 6. En fråga kvar men har inte riktigt hittat svaret till den och mer ikväll orkar jag nog inte. 

Nu ligger jag i sängen med Astrid i famn, hon vaknade för en stund sedan. Snart ner med henne igen i sin säng sen ska jag nog se färdigt ett avsnitt av Lyxfällan och sedan se kvällens avsnitt av PH innan jag lägger mig till sängs.