Inte min dag

Idag är det verkligen inte min dag! Förmiddags  var lugn och jag passade på att plugga medan Astrid och Tobbe lekte. En liten paus för att vara med dem medan Astrid var super gnällis, men hon somnade hos Tobbe till slut. 


Sov en liten stund sen var hon uppe igen och efter Tobbe gått till jobbet så serverade jag lunch. Trycket Astrid strular mer och mer vid maten så det var inte mycket jag fick i henne. 

Satte henne på golvet medan jag plockade undan och tömde diskmaskinen. Hin bajsar och jag fortsätter, var ju snart färdig. Jo visst, hon g
fortsätter bajsa och bajsa. Vänder ryggen 2 sekunder och sen är det bajs överallt, på henne, på golvet, jag får det på mig när jag bär henne till duschen. Av med allt, en dusch, nya blöja och sen hamnade hon ner i sin säng tillsammans med babblarna. Jag gick slänga på mig något nytt och städa undan i köket, torka golvet och bara själv vilja spy så äckligt det var. 

Massa gnäll efter detta, Astrid är trött men envisar sig om att inte sova. Upp och ner från soffan och bara gnäller, inget duger. Hon slutar gnälla för en liten stund i alla fall men när hon började igen så fick hon hänga med i famnen till köket för att blanda en flaska till henne.

Där passar hon på att spy ner henne, mig och köks golvet. Underbart! Av med allt igen, tvätta och torka upp. En flaska til Astrid och hon har precis däckat i min famn. 

Dessutom skulle vi cykla till maxi idag för att bland annat handla till min och Tobbes middag ikväll. Men det vägrar sluta regna så dit kan jag inte ta mig om jag och eller Astrid inte ska bli massa blöta. Så nu har jag ingen aning vad jag ska fixa till middag.... 

Sova hade varit skönt! Utmattad, dålig sömn, dåligt tålamod, ett barn. Suck it upp och sluta gnäll typ! Idag är verkligen en sådan dag där man vill bara vill gömma sig under täcket och försvinna.

ATM,