Haileys dopdag

Blev en fin ceremoni i Gualövs kyrka med psalmer och sång av Fanny. Kändes så annorlunda när man tänker på Astrids dop trots det att vi hade samma psalmer. Kan inte säga att någon av dem var bättre än den andra, de var speciella på deras egna sätt. 


Efter sermonin körde vi i förväg till lokalen för att lägga fram den sista sak jag förberett för denna speciellt dag. En lite annorlunda men rolig "gästbok", där varje personer skulle göra en ballong i form av fingeravtryck. Blev jätte fint i slutändan och de verkade också nöjda över den lilla överraskningen.

Sen blev vi bjuda på smörgåstårta, fika, trevligt sällskap och barnen de sprang runt och lekte. Astrid ville gärna springa efter men hon fann annat att göra och leka med alla hon fick fatt i. Allt som allt blev det en jätte fin dag för lilla Hailey, familjen samlad och fina presenter hon fick. 

Vi gav henne en bok "När Hailey fick sitt namn", det är en personlig saga. Tyckte de var så fina, man kunde ändra detaljer i sagan så att den blev personlig. I detta fallet lillfisen som fick namnet Hailey, mamma Fanny, pappa Freddy, Farmor Menita och sen moster Sandra. Kommer bli en utmärkt godnatt saga de kan läsa för henne och som hon kan ta med sig under sin uppväxt.

Dagen blev avrundad och vi åkte hem, Astrid som enbart sovit en kort stund har varit lite gnällig ikväll. Men fick henne till sängs runt 7 tiden och sen dess så har jag och Tobbe delat på en pizza. Samt tittat på en film, Mask som precis är slut. Astrid har också vaknat en rad gånger redan ikväll. Inklusive nu... får sluta skriva här och ta henne. Godnatt på er!