Boobies

Hade jag haft möjligheten till att ändra något på min kropp, hade det varit att förminska mina bröst. Endel killar må tycka det är snygg och tjejer med små lär vill säkert ha större. Jag själv hade önskat 2 kupor mindre! 


De nya klänningarna jag hämtade ut igår passade jätte bra, i undantag för vid brösten förståss. Beror det på mina stora bröst eller de små kuporna de gör på klänningar... Större storlek? Ja, då hade mina härligheter säkert inte hängt halvt utanför. Men då är den också stor runt resten av kroppen. 

Den vita klänningen jag fick hem kan jag använda efter lite justering. Lite små kupor men det går, dock alldeles för tajta axelband så de fick förlängas lite. 

Den rosa klänningen är nog inget jag kan göra åt, större kupor eller mindre bröst för att få den att passa. Suck! Hamnar i högen med resten av alla klänningar jag äger, men inte kan använda. 

Annars kläder som man inte kan ha när man har stor bröst, skjortor! Eller ja du kan ju men du får välja mellan att ha stora öppningar mellan  knapparna eller att den sitter jätte pösigt. 

Men nu ska jag sluta gnälla över detta faktum att stora bröst inte enbart är snyggt men också sjukt jobbigt i sina stunder. Får gå och göra något vettigt istället!