Lekdejt

Nu är dagens påväg mot sitt slut och tycker denna dagen har gott förbi snabbt. Vi hade i alla fall en lekdejt med Sandra och Albin idag nu på förmiddagen och hade bestämt för att gå till öppna förskolan. Där lekte barnen av sig en massa, vi åt mellan mål och hade det allmänt trevligt. 


Sen när vi kom hem så sov Astrid i vagnen och jag och Tobbe gick och gjorde detsamma. Passa på när hon sover säger man ju och när Astrid vaknade gjorde hon oss sällskap och vi sov en stund till. 

Sen lunch och nån timme senare var det dags för middag igen. Astrid fick sig sedan ett bad, som hon bajsade i. Inte dagens mysigaste stund men glad för hennes skull som haft svårt att bajsa... En dusch och sen var det nästan dags för henne att sova. 

Ikväll har vi tittat på film och bara inte gjort något speciellt. För en stund sedan slocknade jag i soffan men vaknade till av en duns. Trodde det var Astrid som slagit i sig eller något så rusade upp men det var bara Tobbe som stod vid kylen och skulle ta sig en korv. Med det sagt så ska vi krypa till sängs nu, massa trött! Godnatt på er.