Vad har vi hittat på?

Dålig uppdatering denna veckan men det blir så ibland. Har haft fullt upp med annat, självklart förberedelser inför Astrids kalas. Gör mycket dekoration själv så blir en del pysslande, har även gjort färdigt Astrids "Mitt första år" bok. Kan lugnt säga att jag blev super nöjd! 


Annars har vi varit på BVC denna veckan. 1 års kontroll och fått sin spruta. Astrid har sluppit biverkning och vi hoppas det ska fortsätta så. Efter det var vi i alla fall inne en vända till stan. Åt lunch och köpte strumpor till Astrid, inte mycket mer än så. 

Igår hann vi med en vända till pappa. Astrid busade runt och vi satt och snackade om lite allt möjligt. Under eftermiddagen var vi också med mamma till Burger King och Dollarstore i Sölvesborg, samt inhandling till kalaset middag på Lidl här i Bromölla. 

Men nu är det fredag och idag ska vi fortsätta med våra förberedelser inför morgon dagens kalas. Städning, bakning, sista inhandling och så lite till pyssel. Ska även slå in Astrids presenter, lite smått och gott att göra idag helt enkelt. 

Men dagens avslutas med en tjejkväll, pizza och drinkar. Inte den bästa dagen för alkohol men ska ändå bli trevligt och skönt att komma ut lite. Sen får man hålla igen lite så klart så man är pigg och glad imorgon.