Arlöv & Middags dejt

Jag vill ha ett glas läsk, fjärrkontrollen och kanske till och med mitt täcke hit till soffan men jag orkar inte röra mig, inte det minsta lilla. Full rulle hela dagen efter en jobbig natt, lik som alla andra. 


Men vi var upp tidigt jag och Astrid, hon fick frukost och sen gjorde jag iordning för att lämna hemmet. Astrid har fått spendera några timmar hemma hos Lisa idag så följde jag med mamma till Arlöv. Där gravsmyckade vi hos mormor och morfar, tog en lunch, en vända till en secondhand för att sedan köra hemåt igen. 

Saknaden av mormor och morfar är så stor! Så även om det var en lång väg att köra bara för det så var det ändå något som jag ville följa med på. Jag hoppas att de vakar över oss och är stolta över mig och Astrid, som är döpt efter min mormor. Så jobbigt att de aldrig hann träffa henne, men de är tillsammans så det gör att det känns mycket bättre. 

Väl hemma tog vi en kopp kaffe hos Lisa innan vi begav oss hem. Spenderade lite tid med Tobbe, sen begav vi oss iväg igen. Middags dejt med Sandra och Albin ikväll, så vi tog en promenad till Nunos för mat. Barnen livade upp mycket och det är helt fantastiskt som de sprider en sån speciell glädje. Kan vara skönt att gå ut utan dem ibland men tillsammans med dem är också jätte kul. Astrid var så duktig och fick en egen tallrik med lite smått och gott på. Massa kladd dock!! Hela bordet, golvet och Astrid ner kletad med deverse mat som apelsin, tomat och mos. Vi hade det i alla fall jätte trevligt och mysigt. 

Kom hem vid 7 och då somnade Astrid snabbt. Jag landade i soffan och här har jag suttit sedan dess. Lite dricka och starta tv är nästa mål för denna dagen. Sen ska jag minsann inte göra något annat än att ligga här. Är så trött efter denna dagen, men den här varit bra.