Förundersökning

Hjärtat hoppade över ett slag! Usch så rädd jag blev för ett ögonblick nu ikväll. Vi är mitt uppe i att läsa förundersökningen till den rättegång som börjar på måndag. Mot de föräldrar i Kristianstad som är anklagade för att ha orsakat deras bebis död. Helt förkrossande!!! Hur kan man göra något sådant mot sitt eget barn, i sina föräldras famn där det skall vara tryggt fann den bebisen sig i fara. Hjärtskärande och fruktansvärt är vad det är, men ändå kan man inte slita sig från att läsa igenom de 3701 sidor av förundersökningen. 


Vi sitter i alla fall här i soffan jag och Tobbe, en varsin mobil i handen och läser. Helt plötsligt hör vi Astrid, hon skriker, blir tyst, skriker och blir tyst igen, under bara några få sekunder. Lät precis som om hon inte riktigt fick luft och inte kunde skrika ut helt. Rusade in och tog upp henne, hon hostade och somnade om efter 1 minut. För ovanlighetens skull så hade jag lagt henne på sidan, så hon hade troligtvis "trillat" bakåt och hamnat på rygg. Blivit skrämd av detta, vaknat och sen inte riktigt fått ut ett helt skrik. Tog ju upp henne efter bara några sekunder och det är ju absolut ingenfara med henne. Men när man suttit i 1 dygn nu och bara läst och läst om den lilla bebisen som gick bort så blir man lite hispig. Astrid är hela vårt liv och förlora henne, usch jag vill inte ens tänka på det. Lite extra gos, en bild sen nu ligger hon och sover så gott i sin säng igen. Denna gången på mage så hon sover gott resten av natten. ♡♡♡

Annars idag så gick jag och Astrid hem till mamma i förmiddags. Köpte med frallor på vägen som vi åt, även Astrid fick kladda lite med en brödbit med leverpastej. Var där nån timme, satt och snackade och bara hade det allmänt trevligt. En promenad hem sen för en slurk och vilostund för Astrid, innan mamma kom hit. Vi hade planer på att åka in till Sölvesborg idag till Dollarstore och BurgerKing, så mamma hon följde med. Lite smått inhandlat och middag sen var vi hemma igen. Varit en lugn kväll här hemma, gosat massor med Astrid, som alltid. Men sen Astrid somnat har vi bara legat här i soffan och läst typ. Hade man inte varit så fast i att läsa förundersökningen så hade vi sovit för länge sen. Men nu har vi fått i oss lite att äta så ska gå och bädda ner oss i sängen nu. Godnatt allihopa och ta hand om varandra!