Bokat semester

Tråkigt regn väder idag så vi har för mesta dels hållit oss inne. En vända ner till Böckmans imorse för att köpa frallor. Sen myste vi här i soffan och gjort resten av förmiddagen. Under eftermiddagen har jag försökt hålla oss lite sysselsatta genom att skala potatis till middagen och gjort i ordning i köket. Astrid höll mig sällskap men äta upp hennes leksaker var nog ser roligaste. En vända ner till Netto och apoteket, hade lite att köpa för hade tänkt även baka senare idag. Men nu har vi landat i soffan igen, Astrid äter så.


Även bokat in att hyra en stuga nu i sommar. Jag och Tobbe var sugna på att åka iväg lite i sommar om det bara var för nån dag. Så vi frågade mamma om hon var sugen på att hyra en stuga med oss, vilket hon var. Sen ska även Maria hänga med, blir i alla fall en helg i Degeberga Stugby. Var Degeberga marknad samma helg så det tänker vi oss att gå på. Men sen ska vi bara vara, njuta av naturen, grilla och leka med Astrid. Ska bli riktigt mysigt! 

Var där när jag var liten men kommer inte direkt ihåg hur det var där. Kommer ihåg en lekplats och att stugorna låg på en kulle typ.