Fun in the tub 💦

Pigg och glada, uppe klockan 7 idag när Astrid bestämde sig för att vi inte skulle sova mer. Amning och lite lek i sängen sen fick vi minsann dra oss till tv-rummet så att Tobbe fick sova i lugn och ro. Astrid fick ner till golvet och leka medan jag tog stunden till att plugga lite. I alla fall tills Astrid blev uttråkad så då tog hon sig en vilo paus här bredvid mig i soffan, rättare sagt hon vägrade släppa tutten typ och suttade näst in till en timme. 


Lite mer lek sen fick det bli frukost för oss. 1 st bajs blöja innan det och lyckades inte få på några kläder på Astrid efter åt så hon fick äta i bara blöja. Självklart gröt över allt så raka vägen in till duschen, hon skulle ändå bada/duscha idag så. 

Nu är vi tillbaka i soffan och Astrid ligger vid tutten. Jag skriver här sen ska jag starta nästa avsnitt av Gosip Girl. Skämtade med Tobbe häromdagen om vi skulle se det och nu gör jag det. Brist på annat att se på så tänkte jag skulle ge det en chans. Sett på två avsnitt nu men får se om jag fortsätter sen. Väntar i alla fall på besök också, bebis mys med Fanny och Hailey idag här hemma. Vi ska passa på att ta lite fina bilder på Hailey, vilket påminner mig att jag måste sätta batteriet på laddning så får skriva mer sen innan jag glömde det igen.