Föräldragrupp

Lite plugg gjort men får göra färdigt ikväll istället. Fick bli lite gos med Astrid innan vid drog oss till BVC för att gå på en barnvagns promenad tillbaka hem igen typ. Vi gick till Biblioteket och fick lite information där, var inte super givande men är väl allt trevligt att komma ut bland folk. Sista förändra gruppen var det i alla fall så nu har vi inget mer att gå på, jag och Astrid. Men till hösten får vi väl kanske börja gå upp till öppna förskolan, gå på babyrytmik eller något. Sen ska vi nog kunna sysselsätta oss i sommar också, behöver bara komma lite bättre väder. 


Efter föräldra gruppen gick jag tillsammans med Sandra till Böckmans för lite fika och en kopp kaffe. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord, alltså mest om Astrid och hennes pojk. Inom netto och handla för veckans middag jag och Tobbe bestämde innan vi gick hemifrån. Vi bestämde Potatis, kotletter med gräddsås men blev istället fläskfilé, klyftpotatis och chili bea, var ju typ samma sak. 

Lek med Astrid nu medan vi väntar på maten eller rättare sagt sitta och titta på medan hon äter upp alla sina leksaker. Fast tillfället sitter hon i gåstolen, men den kan man också äta på.